top of page
  • Skribentens bildPaulina

Äntligen en "riktig"parning...


Nu så, äntligen fick jag se riktiga parningar. Har varit nervös att det inte skulle bli några kullar då de andra parningarna har varit lite halvdana (De med Helianta och Strega). Jag lär mig hela tiden och det jag har lärt mig nu är att dels förstår jag att det är "bättre" att para en erfaren med en oerfaren.


Men med det sagt så har Helianta parats innan och de parningarna med Camry var halvdana de med.. så det stämmer ju inte helt tycker jag. Vad jag dock nu insett är att att man bör inte föra ihop katter förrän honan verkligen har gått in i höglöp.

Helvina är i sitt höglöp nu, och det tog inte lång tid förrän de parade. Och på två timmar har de redan parats 6 ggr, så det känns väldigt bra. Så om allt går bra så kommer Helvinas och Lokes kull runt den 23 juni.


/Paulina

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page