top of page
  • Skribentens bildPaulina

Att vara eller inte vara dräktig - det är frågan ...

Uppdaterat: 18 apr.
Ja, det har ju varit några intressanta veckor måste jag säga, och det lär troligen fortsätta ett tag till. Camry, min blåsilver hane kom på besök för några veckor sedan för att vi skulle se om han kunde para antingen Strega eller Helianta. Det rekommenderas att man ska para en erfaren katt med en icke erfaren katt för att det ska bli lättare antar jag. Sen med det sagt, djur har parats sen jordens begynnelse, och jag tänker de har klarat att föröka sig utan regelverk...så jag bestämde mig för att ändå prova med Strega först. Hon verkade ha gått in i höglöp,och hon har väldigt korta löp vilket inte ger en stor lucka för att försöka få ihop det med parningar. Stackars Camry försökte på sig alla möjliga ställningar, det vad sidledes, han spoona henne, hon spoona honom vid något tillfälle, de små amatörerna försökte även på sig missionären..ja ni förstår, jag fick gå ut emellanåt för jag skrattade och ville inte distrahera dem. (Jag smygtittade ändå via babykameran i rummet). Kontentan är att jag kände att detta här kommer ju aldrig bli något så jag tog ut Strega och tog in Helianta istället då hon trots allt haft kull redan.

Det gick lite bättre där, men vissa faktorer saknades, men de fick hålla på några dagar ändå. Så för att göra en long story short.

Helianta började visa tecken på dräktighet after några veckor, men jag kände att det kunde lika gärna vara skendräktighet. Så efter några samtal med några uppfödare så har det kommit fram till slutsatsen att Helianta Är dräktig. Så vem vet kanske de två amatörerna lyckades också. Så nu är det bara att vänta och se vad som sker.


/ PaulinaSenaste inlägg

Visa alla

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page