top of page
  • Skribentens bildPaulina

Cirka två veckor kvar för Helianta.


Helianta kommer att föda inom inte alltför kort tid. Hon gillar sin nya bolåda och har krafsat runt där för att göra sig hemmastadd.

Jag låter henne vara i hela lägenheten än så länge, men när det börjar närma sig födseln så kommer jag ha henne i mitt sovrum. Dels så att jag har bättre koll på henne men även så att hon inte blir eventuellt stressad av de andra katterna här hemma. Jag kan stundtals fortfarande känna mig skeptisk till att hon är dräktig då hon inte alls har gått upp så mycket som hon gjorde vid sin förra födsel. Men hon har inte heller börjat att löpa igen, vilket hon hade gjort vid detta laget om hon var skendräktig tänker jag.

Jag undrar om dessa tvivel kommer att försvinna med åren, eller om även de som fött upp i flera år kan ha sådana tankar om osäkerhet?


/PaulinaSenaste inlägg

Visa alla

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page