top of page
  • Skribentens bildPaulina

En sådan dag...

Uppdaterat: 18 apr.
Suttit och försökt att göra klar hemsidan idag, som ni kan se är den inte helt färdig. Jag fortsatte i morse med att

fixa lite med designen osv, och sen började jag översätta sidorna till engelska. Och det gick ju bra tillslut tyckte jag för att WIX är mycket Drop n' Drag ... (jag känner att jag behöver förklara att jag kan typ inget om it-tekniskt/programmering). Så... där hade jag suttit och översatt ca 3000/5000 ord, och under tiden satt jag och sparade och klickade "klart" (men jag hade två fönster öppna från sidan kanske ska tilläggas). Så när jag sparat, så stängde jag den engelska sidan och skulle titta på den svenska sidan som också var öppen. Då såg jag att det mesta hade inte sparats så jag fick börja om på ca 600/5000. Så det var bara att sätta på mer kaffe för jag vill bli klar med den svenska/engelska delen som åtminstone är synlig för er innan dagens slut - and we shall see how that goes :D


/Paulina

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Apr 11
Rated 5 out of 5 stars.

Test

Like
bottom of page