top of page
  • Skribentens bildPaulina

Love is in the air...

Uppdaterat: 18 apr.

Loke är här på en dejt för att se om det kan bli några parningar mellan honom och Strega. De har varit tillsammans nu i ett par dagar, men han lyckades inte få till det förrän igår.


En parning är för lite om jag har förstått det rätt, dels utifrån vad andra uppfödare säger, men också utifrån vad jag själv läst på nätet. Jag hoppas att de kommer att para sig fler gånger, men det får tiden utvisa.


Min nästa plan är att para Helvina med Loke också, och jag vågar nästan inte ens skriva att "det är en plan", för det känns som att alla mina planer angående parningar i år inte alls har gått enligt mina planer :D


/Paulina
Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page