top of page
  • Skribentens bildPaulina

Skeptisk så in i helvet...

Jag hoppas innerligt att det enbart är någon form av paranoia kring Heliantas dräktighet. Som jag nämnt tidigare så har jag inte varit helt hundra procent säker på om hon faktiskt är dräktig eller inte.Dels då hon inte alls lagt på sig lika mycket som sist, men även för att jag kan inte känna något som rör sig i henne. Sen får jag nämna att redan parningarna var märkliga, då hon inte gjorde de ljud som de "brukar göra" när de paras. Jag har haft otalt uppfödare som sagt att "Hon är dräktig - Grattis" och jag vill såklart tro på dem. Då de har avlat i så många år mer än mig, och någon av dem har till och med suttit i hälsorådet och anses välrenommerad i Uppfödar-världen. Jag kan inte minnas när jag önskat att jag har fel i det jag tror och känner. Men det är det jag önskar, att jag har fel och de har rätt.

Jag har flera sällskapsköpare som väntar på att kullarna ska börja födas i mitt katteri, och jag förstår att det kommer bli en besvikelse om det visar sig att Helianta inte är dräktig. Detta året med avel har varit jäkligt drygt om jag får säga det själv. Inget har gått enligt planer, och jag vet inte hur det kommer att bli med någon av parningarna. Kanske Universum försöker visa mig att jag inte borde syssla med avel, och att jag borde kastrera mina katter och finna en ny hobby...


Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page