top of page
  • Skribentens bildPaulina

Tråkiga nyheter men inte så otippat...

Ja, som ni vet så var Helianta eventuellt dräktig. Det är hon inte. Sen om hon var skendräktig eller inte, det kan jag inte svara på. Hon började löpa för några dagar sedan.


Jag ville använda Camry på henne igen, men med allt som skett så undrar jag om han ens är fertil. En katthane har nämligen hullingar på sitt kön, som har en funktion för parning och dräktighet. Jag har sökt med ljus och lykta för att få lite mer konkret information, då på Camry så verkar de inte vara så "stora" som jag sett på andra hankatter när jag sökt på Google (inte att rekommendera att söka, ingen trevlig syn). Jag ringde en fertilitetsspecialist här i Skåne, och undrade om storleken spelar någon roll och fick det vaga svaret att du kan prova och para igen, annars får du boka tid för en fertilitetsundersökning (som btw kostar flera tusen)... Känns ju lite sådär just nu, men jag hoppas åtminstone att Helvina blivit dräktig efter sina flertal lyckade parningar med Loke iallafall. Det lär isåfall visa sig ganska snart förhoppningsvis.

Jag har hört så många gånger från andra uppfödare att det blir aldrig riktigt som man planerat som uppfödare,, men kom igen... kan åtminstone lite gå rätt :DVi får se helt enkelt... /Paulina
Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page